info@mercecarbonell.cat
610 455 958


LLOCS ON VISITO:
 
TÀRREGA
Farmàcia Núria Robinat
Carrer Santa Clara, 2
 
SANT MARTÍ DE MALDÀ
Carrer Nord 33, baixos
 

Torrada d’espàrrecs, pistatxo i gambes

Torrada d’espàrrecs, pistatxo i gambes

Ingredients:

  • 6 torrades de pa rústic integral
  • 20g d’oli oliva
  • 250g d’espàrrecs verds
  • 100g de gambes crues pelades
  • pebre negre mòlt
  • 35g de pistatxos
  • un pessic de sal,
  • 25g de suc de llima.

 

Aquesta video recepta va dirigida a aquelles persones que volen que es notin els DIES FESTIUS a taula, amb un bon aperitiu que aporti varietat, però a la vegada que sigui saludable.

Per fer canvis progressius, no cal que deixeu d’oferir aliments típics com embotits, formatges, patés, però feu-ho amb menys quantitat i oferireu més varietat d’aperitius amb verdures que aportaran color.

Hi ha molts aperitius a base de verdures, llegums i fruits secs ( guacamole, humus, olivada, paté de nous i pebrot, paté de sardines i piquillos, paté d’ametlla i tomàquet, amanides presentades en vas..)

Avui us preparem una torrada que conté verdures, fruits secs i peix.

Mercè Carbonell Badia
Dietista Nutricionista CAT0371

Etiquetes:
Sense comentaris

Publica un comentari