08 gen. Torrada d’espàrrecs, pistatxo i gambes
Ingredients:
- 6 torrades de pa rústic integral
- 20g d’oli oliva
- 250g d’espàrrecs verds
- 100g de gambes crues pelades
- pebre negre mòlt
- 35g de pistatxos
- un pessic de sal,
- 25g de suc de llima.
Aquesta video recepta va dirigida a aquelles persones que volen que es notin els DIES FESTIUS a taula, amb un bon aperitiu que aporti varietat, però a la vegada que sigui saludable.
Per fer canvis progressius, no cal que deixeu d’oferir aliments típics com embotits, formatges, patés, però feu-ho amb menys quantitat i oferireu més varietat d’aperitius amb verdures que aportaran color.
Hi ha molts aperitius a base de verdures, llegums i fruits secs ( guacamole, humus, olivada, paté de nous i pebrot, paté de sardines i piquillos, paté d’ametlla i tomàquet, amanides presentades en vas..)
Avui us preparem una torrada que conté verdures, fruits secs i peix.
Mercè Carbonell Badia
Dietista Nutricionista CAT0371
Sense comentaris