info@mercecarbonell.cat
610 455 958


LLOCS ON VISITO:
 
TÀRREGA
Farmàcia Núria Robinat
Carrer Santa Clara, 2
 
SANT MARTÍ DE MALDÀ
Carrer Nord 33, baixos
 

Condicions generals de compra

A continuació et detallem les condicions generals que regulen tot els procés de compra al lloc mercecarbonell.cat que formen part de l’avís legal de la mateixa, donant compliment a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE). Aquestes condicions de compra s’entenen com acceptades sense cap tipus de reserva pel client/a – usuari/a que compra a través d’aquest lloc web. Així mateix l’usuari/a que accepta aquestes condicions mitjançant l’execució de la compra declara ser major d’edat i que ostenta la capacitat jurídica suficient per contractar assumint la responsabilitat inherent a la compra de serveis de MERCÈ CARBONELL. Aquestes condicions és regeixen també, per totes les clàusules incloses en l’apartat “Avís Legal i Política de Privacitat” del que en formen part.

 

QUINS SERVEIS POTS ADQUIRIR A MERCECARBONELL.CAT?

A la nostra web tens a disposició els següents serveis de reserva:
1. Primera visita de nutrició general: és la visita que has d’escollir quan sigui la primera visita i també quan hagin passat més de 6 mesos des de la teva última visita, ja sigui presencial o online. Aquesta visita té una duració d’1 hora.
2. Visita de seguiment nutricionista: és la visita que has d’escollir per fer el seguiment del teu assessorament nutricional, sempre i quan no hagin transcorregut més de 6 mesos des de la teva última visita amb la nutricionista, ja sigui presencial o online.
3. Primera visita nutrició esportiva: és la visita que has d’escollir quan sigui la teva primera visita amb la nutricionista i el teu assessorament es basi en nutrició esportiva. També l’has d’escollir en el cas que hagin transcorregut més de 6 mesos des de la teva última visita de nutrició esportiva, ja sigui presencial o online.
4. Visita de seguiment nutrició esportista: és la visita que has d’escollir per fer el seguiment del teu assessorament de nutrició esportiva, sempre i quan no hagin transcorregut més de 6 mesos des de la teva última visita amb la nutricionista, ja sigui presencial o online.
5. Entrades a tallers i conferències: compra aquí el teu accés a sessions informatives, conferències i tallers nutricionals presencials i online.

 

PROCÉS DE COMPRA

Per comprar a mercecarbonell.cat no cal que et registris.
Accedeix a l’apartat RESERVA VISITA i tria el tipus de visita que necessites, segons si vols reservar una visita online, vols una visita presencial (escollint-ne la població/lloc), o vols fer una reserva de tallers, conferències, etc.
A continuació cal que escullis el dia i hora que et va bé. Es mostraran els dies disponibles en un termini de dos mesos vista. Selecciona el dia i hora. Recorda que les hores marcades en vermell són hores no disponibles o ocupades, les marcades en color lila són hores disponibles però que cal reservar per telèfon degut a la proximitat en el temps (poca antelació), i les visites en verd són les lliures i disponibles.
Omple les dades que et demana el formulari de compra, acceptant la nostra Política de privacitat i les Condicions Generals de Compra.
En cas de reservar una visita online, caldrà fer el pagament per avançat de l’import íntegre de la visita mitjançant targeta de crèdit en el moment de fer la reserva. En canvi, en el cas de reservar una visita presencial, caldrà fer el pagament de l’import íntegre de la visita en el local/farmàcia o centre el dia i hora de la visita.
En el cas de reserves de tallers, conferències, etc., el sistema podrà demanar pagament per avançat mitjançant targeta de crèdit, o altres formes de pagament no incloses en aquestes Condicions Generals de Compra.
Un cop completat el procés (i fet el pagament per avançat, si fos el cas) rebràs un correu electrònic amb el justificant de la reserva feta. En el cas de les visites online, la nutricionista t’enviarà un email amb l’enllaç per connectar-te per la videoconferència. Aquest enllaç el rebràs amb antelació, però no necessàriament en el mateix moment de completar la reserva.
En tots els casos, l’usuari/a rebrà per correu electrònic a l’adreça facilitada, un recordatori del servei contractat 24 hores abans del dia i hora de la visita i l’enllaç electrònic a la sessió online contractada. Recorda ser puntual per evitar retards en visites posteriors. La nutricionista esperarà un màxim de 15 minuts a que et connectis a la visita online. Passats aquests 15 minuts es considerarà que l’usuari/a no assisteix a la visita concertada i no tindrà dret a cap devolució de l’import abonat.

 

PREUS DELS SERVEIS

Els preus dels serveis són els preus publicats a mercecarbonell.cat en el moment d’efectuar la reserva. Són preus finals, amb impostos inclosos, quan s’escaigui.
Aquests preus es poden actualitzar en qualsevol moment sense previ avís.

 

MITJANS DE PAGAMENT

El pagament s’efectuarà a través del TPV de mercecarbonell.cat a través de la pasarel·la de pagaments de La Caixa. S’accepta pagament amb targeta de crèdit.
El pagament de les sessions presenciales, que no precisin de pagament per avançat, es realitzarà a local. Ja sigui mitjançant targeta de crèdit o en efectiu.

 

ANUL·LACIÓ DELS SERVEIS CONTRACTATS

Es podran anul·lar les visites contractades sense justificació del motiu i amb dret a la devolució de l’import íntegre o canvi de dia i hora, fins a 24 hores abans del dia i hora de la reserva contractada. En aquest cas, i sempre que es compleixi el termini esmentat, l’usuari/a ho haurà de comunicar per escrit amb MERCÈ CARBONELL, ja sigui a través del correu electrònic a info@mercecarbonell.cat o a través del WhatsApp 610 455 958 i es gestionarà el canvi de dia i hora sense cost addicional, o l’anul·lació definitiva del servei, reintegrant l’import íntegre a l’usuari/a. En cas d’anul·lació definitiva i dret al reintegrament, s’establirà en cada cas amb l’usuari/a la forma de devolució de l’import.
En cas que l’anul·lació per part de l’usuari/a es produeixi fora del termini de les 24 hores prèvies al servei contractat, l’usuari/a no tindrà dret a cap reintegrament. Si aquesta anul·lació és causada per una situació sobrevinguda de força major, l’usuari/a ho haurà de comunicar de seguida que li sigui possible a MERCÈ CARBONELL a través del correu electrònic info@mercecarbonell.cat o del WhatsApp 610 455 958, exposant la situació sobrevinguda. En aquests casos, es demanarà a l’usuari que aporti documentació suficient i justificativa del motiu de força major que li ha impedit anul·lar el servei abans de les 24 hores prèvies al dia i hora contractats, i desprès de l’estudi de la documentació i la valoració de la situació causant, i sempre que es pugui considerar justificada la causa, es comunicarà al usuari/a un altre dia per prestar el servei sense cap càrrec addicional o la devolució de l’import íntegre a través del mètode que s’acordi quan es consideri que no es pot dur a terme el servei en un període vista de 3 mesos.
Quan l’anul·lació del servei sigui causada per la NUTRICIONISTA, que per motiu de força major o altre sobrevingut, no pugui assistir a la visita contractada, MERCÈ CARBONELL contactarà amb l’usuari/a per telèfon o per correu electrònic fent-li saber la cancel·lació del servei. En aquest cas l’usuari/a té dret a la devolució íntegra de l’import pagat a través del mitjà de pagament que s’acordi. S’oferirà també l’opció a canviar el dia i hora del servei sense cost algun per a l’usuari/a.

 

DRET DE DESISTIMENT

Per la naturalesa dels serveis oferts per mercecarbonell.cat no serà d’aplicació el dret a desistiment establert a la Llei 3/2014, de 27 de març, de Defensa dels Consumidors i Usuaris.

 

INCIDÈNCIES DURANT EL PROCÉS DE RESERVA

Si durant el procés de compra a mercecarbonell.cat sorgeix qualsevol tipus de problema o dubtes en la contractació del serveis, pots contactar amb MERCÈ CARBONELL a través del telèfon 610 455 958, per WhatsApp al mateix número, per correu electrònic a info@mercecarbonell.cat o a través del formulari de contacte de la web.