info@mercecarbonell.cat
610 455 958


LLOCS ON VISITO:
 
TÀRREGA
Farmàcia Núria Robinat
Carrer Santa Clara, 2
 
SANT MARTÍ DE MALDÀ
Carrer Nord 33, baixos
 

Contacte

  He llegit i accepto la Política de privacitat i consento lliurement i expressament que l'empresa pugui tractar les meves dades personals en els termes establerts en la política de protecció de dades personals i de privacitat.

  CAPA D’INFORMACIÓ BÀSICA
  Responsable: Mercè Carbonell Badia
  Finalitats:
  -Atendre les peticions d’informació o consultes realitzades pels usuaris, realitzar les gestions comercials i administratives necessàries per a la prestació dels serveis que ofereix Mercè Carbonell.
  -Enviar als usuaris/es informació, publicitat i promocions dels serveis que siguin del seu interès.
  Legitimació: consentiment de l’interessat.
  Destinataris: no es cediran les dades a tercers a excepció d’obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la relació contractual amb un encarregat del tractament. A Mercè Carbonell gestionem les dades a través del servei de Dropbox Inc.,companyia amb la que mantenim una relació contractual amb clàusules tipus de protecció de dades i que compleix amb el RGDP
  Drets: d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació u oposició al seu tractament, dret a retirar el consentiment i dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control.
  Informació addicional: en aquest enllaç trobareu la informació completa i detallada sobre la protecció de dades de mercecarbonell.cat.

  Hola!

  Si creus que et puc ajudar en la teva alimentació sigui per l’objectiu que sigui, tinguis els obstacles que tinguis, explica-m’ho i planejarem la millor estratègia per tal que puguis aconseguir el teu objectiu de salut o esport. La nutrició sempre ha estat la meva passió i cadascú de vosaltres representa un repte diferent i motivador. Comencem?

  info@mercecarbonell.cat

  610 455 958

  TÀRREGA

  Farmàcia Núria Robinat
  Carrer Santa Clara, 2

  SANT MARTÍ DE MALDÀ

  Carrer Nord 33, baixos

  RESERVA LA TEVA VISITA:

  RESERVA LA TEVA VISITA: