info@mercecarbonell.cat
610 455 958


LLOCS ON VISITO:
 
TÀRREGA
Farmàcia Núria Robinat
Carrer Santa Clara, 2
 
SANT MARTÍ DE MALDÀ
Carrer Nord 33, baixos
 

Contacte

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
RGPD
CAPA D’INFORMACIÓ BÀSICA
Responsable: Mercè Carbonell Badia
Finalitats:
-Atendre les peticions d’informació o consultes realitzades pels usuaris, realitzar les gestions comercials i administratives necessàries per a la prestació dels serveis que ofereix Mercè Carbonell.
-Enviar als usuaris/es informació, publicitat i promocions dels serveis que siguin del seu interès.
Legitimació: consentiment de l’interessat.
Destinataris: no es cediran les dades a tercers a excepció d’obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la relació contractual amb un encarregat del tractament. A Mercè Carbonell gestionem les dades a través del servei de Dropbox Inc.,companyia amb la que mantenim una relació contractual amb clàusules tipus de protecció de dades i que compleix amb el RGDP
Drets: d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació u oposició al seu tractament, dret a retirar el consentiment i dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control.
Informació addicional: en aquest enllaç trobareu la informació completa i detallada sobre la protecció de dades de mercecarbonell.cat.

Hola!

Si creus que et puc ajudar en la teva alimentació sigui per l’objectiu que sigui, tinguis els obstacles que tinguis, explica-m’ho i planejarem la millor estratègia per tal que puguis aconseguir el teu objectiu de salut o esport. La nutrició sempre ha estat la meva passió i cadascú de vosaltres representa un repte diferent i motivador. Comencem?

info@mercecarbonell.cat

610 455 958

TÀRREGA

Farmàcia Núria Robinat
Carrer Santa Clara, 2

SANT MARTÍ DE MALDÀ

Carrer Nord 33, baixos

RESERVA LA TEVA VISITA:

RESERVA LA TEVA VISITA: