info@mercecarbonell.cat
610 455 958


LLOCS ON VISITO:
 
TÀRREGA
Farmàcia Núria Robinat
Carrer Santa Clara, 2
 
BELLPUIG
Clínica Pallàs
Avinguda d’Urgell, 4 baixos
 
MOLLERUSSA
Novaclinic's
Avinguda Canal, 1
 
CERVERA
Farmàcia Neus Martorell
Carrer Santa Anna, 4
 
LLEIDA
Centre Mèdic Nexus
Carrer Segrià, 26
 
SANT MARTÍ DE MALDÀ
Carrer Major 10, baixos
 

Panets de carbassa amb alvocat untat

Panets de carbassa amb alvocat untat

Ingredients:

  • 400g de carabassa pelada i sense llavors
  • 250g de farina de blat integral
  • 100g d’aigua
  • 10g de pastilla de llevat premsat (1/2 unitat)
  • 5g de sucre (un sobret petit)
  • 300g de farina de força
  • 50g de llet
  • 5g de sal
  • 6 cullerades d’oli verge extra

Procediment:

  • Talleu la carabassa a daus de 2 cms i la coeu al vapor durant uns 20 minuts
  • En un bol elaboreu la massa mare barrejant 100g de farina integral, 100g d’aigua, la mitja pastilla de llevat premsat i el sobre de sucre . Quan tingueu una massa homogènia, tapeu el bol i deixeu reposar la massa uns 30 minuts fins que dobli el volum.
  • Tritureu o xafeu bé la carabassa cuita i la poseu al bol de la massa mare, afegiu 150g més de farina de blat integral, la farina de força, l’oli i la sal. Amaseu la massa, fins que quedi tot ben barrejat.
  • En una superfície enfarinada, aboqueu la massa final i la dividiu en 9 boles. Poseu-les damunt d’un paper de forn o silpat i deixeu reposar 30 minuts. Mentrestant escalfeu el forn a 200ºC .
  • Feu un tall damunt de cada panet i poseu els panets en una safata al forn durant 20 minuts
  • Deixeu refredar i ja els podeu utilitzar per farcir-los de untables vegetals com alvocat, olivada, humus, paté de xampinyons, crema d’avellanes  o bé de formatge, seitons, tonyina, verat, truita francesa, truites de verdures, etc.                                                                                                                         *Cada panet conté 4R d’hidrtats de carboni o l’equivalent a 80g de pa. Hi haurà gent que se’l pot menjar sencer i altres que el poden partir per la meitat.                                                                               Bon profit!

Mercè Carbonell Badia
Dietista Nutricionista CAT0371

Sense comentaris

Publica un comentari