31 des. Bombons de nabius i avellana
Aquesta videorecepta, va dirigida a aquelles persones que volen posar a la SOBRETAULA D’ÀPATS FESTIUS, uns bombons per acompanyar el cafè. Evidentment si són festes on hi ha dolços tradicionals com torrons, neules i massapà, no perdeu la tradició.
Recordeu que les postres més saludables per excel·lència són les fruites de temporada i de proximitat. La fruita també es pot oferir en diumenges i festius presentada de forma diferent (macedònia, mousse de fruites, papillote…)
Avui us proposem bombons que contenen fruita dessecada com les nabius, un fruit sec com l’avellana i xocolata negra del 85% que conté pocs sucres afegits.
Ingredients:
100g de xocolata negra 85%, nabius seques i avellanes torrades
Procediment: cliqueu sobre aquest enllaç del Consell Comarcal de l’Urgell https://www.youtube.com/watch?v=D2ZHR48WUcs&feature=youtu.be
Bon profit!
Mercè Carbonell Badia
Dietista Nutricionista CAT0371
Sense comentaris