info@mercecarbonell.cat
610 455 958


LLOCS ON VISITO:
 
TÀRREGA
Farmàcia Núria Robinat
Carrer Santa Clara, 2
 
SANT MARTÍ DE MALDÀ
Carrer Nord 33, baixos
 

Bombons de nabius i avellana

Bombons de nabius i avellana

Aquesta videorecepta, va dirigida a aquelles persones que volen posar a la SOBRETAULA D’ÀPATS FESTIUS, uns bombons per acompanyar el cafè. Evidentment si són festes on hi ha dolços tradicionals com torrons, neules i massapà, no perdeu la tradició.

Recordeu que les postres més saludables per excel·lència són les fruites de temporada i de proximitat. La fruita també es pot oferir en diumenges i festius presentada de forma diferent (macedònia, mousse de fruites, papillote…)

Avui us proposem bombons que contenen fruita dessecada com les nabius, un fruit sec com l’avellana i xocolata negra del 85% que conté  pocs sucres afegits.

Ingredients:

100g de xocolata negra 85%, nabius seques i avellanes torrades

Procediment: cliqueu sobre aquest enllaç del Consell Comarcal de l’Urgell https://www.youtube.com/watch?v=D2ZHR48WUcs&feature=youtu.be

Bon profit!

Mercè Carbonell Badia
Dietista Nutricionista CAT0371

Sense comentaris

Publica un comentari