26 gen. Bledes amb patates i gambes
Ingredients
- 500 g d’aigua
- 500 g de patates pelades i a trossos
- 300 – 350 g de bledes tallades a trossos
- 350 g de gambes
- 1 cullerada petita de sal
- 4 alls
- 50 g d’oli d’oliva
- 1 cullerada petita de pebre vermell dolç
Preparació
Poseu aigua a bullir i incorporeu les patates i les bledes netes i tallades. Quan les patates estiguin cuites, escorreu i reserveu.
Tot seguit, poseu l’oli en una paella i saltegeu els alls a trossets sense que se us cremin i afegiu de seguida la cullerada de pebre vermell dolç. Afegiu les bledes i les patates a la paella i hi tireu la sal. Remeneu uns minuts perquè es barregi tot bé i agafi aroma dels alls i el pebre vermell dolç.
Les gambes cal que les bulliu o les cuineu al vapor i les reserveu.
Serviu en un plat les bledes i les patates barrejades amb els alls i el pebre vermell i poseu les gambes cuinades per damunt.
Bon profit!
Mercè Carbonell Badia
Dietista Nutricionista CAT0371
Sense comentaris