info@mercecarbonell.cat
610 455 958


LLOCS ON VISITO:
 
TÀRREGA
Farmàcia Núria Robinat
Carrer Santa Clara, 2
 
SANT MARTÍ DE MALDÀ
Carrer Nord 33, baixos
 

Bledes amb patates i gambes

Bledes amb patates i gambes

Ingredients

  • 500 g d’aigua
  • 500 g de patates pelades i a trossos
  • 300 – 350 g de bledes tallades a trossos
  • 350 g de gambes
  • 1 cullerada petita de sal
  • 4 alls
  • 50 g d’oli d’oliva
  • 1 cullerada petita de pebre vermell dolç

Preparació

Poseu aigua a bullir i incorporeu les patates i les bledes netes i tallades. Quan les patates estiguin cuites, escorreu i reserveu.

Tot seguit, poseu l’oli en una paella i saltegeu els alls a trossets sense que se us cremin i afegiu de seguida la cullerada de pebre vermell dolç. Afegiu les bledes i les patates a la paella i hi tireu la sal. Remeneu uns minuts perquè es barregi tot bé i agafi aroma dels alls i el pebre vermell dolç.

Les gambes cal que les bulliu o les cuineu al vapor i les reserveu.

Serviu en un plat les bledes i les patates barrejades amb els alls i el pebre vermell i poseu les gambes cuinades per damunt.

Bon profit!

Mercè Carbonell Badia
Dietista Nutricionista CAT0371

Sense comentaris

Publica un comentari